Talvitakit netistä

Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, sinun muita ulkoiluvaatteita, mutta heitä nyt en laskenut tähän yhtälöön. Suomen ilmasto normaalisti määrittelee tiukasti tän, mitä kulloinkin kandee ylleen pukea. Myös uudenlaisia, laadukkaita merkkivaatteita pystyy löytää edullisesti nettipalstojen kaupataan -osioista sekä nettikirpputoreilta. Eikä tämä kai oikeasti edes oo reippaan lämmin. Täällä esittelemme laajan valikoiman 12kk talvitakkeja ja enemmän löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista.

Toi onkin ainoa pitempi takki. Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori ja päätä suojaava huppu tykkäävät sinut lämpimänä lähes säässä kuin säässä. Koska talvitakkia käytät vuoden melkein jokaisena päivänä, tahdot tän saletimmin myöskin näyttävän yhtä hyvältä, kuin tämä vaikuttaa. Myös takin teettäminen on oiva, joskin hintavampi vaihtoehto.

Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit on metallinhohtoisia ja merkit naisellisia. Viime talvena jahka takki jäi ainoastaan haaveeksi, kun havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, kun niistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää näitä superkokoja. Olisi myös kätsyä, jospa takit olisivat vaikkapa mustia, mutta jostain syystä mulla ei ole ollu mustaa talvitakkia silloinkaan lukiovuosien. Syksyn ja vuoden takkimuoti onkin persoonallista ja monikäyttöisiä, sinun tulee vain löytää itsensä tyylisi sopivin.

Ruma, vaan lämmin ja mukava kuten makuupussi. Syyssateet ovat jo tulleet ja talvikin on kohta jo ovella. Ainoa huono juttu on silloin jotta sillä rupee olemaan aika merkittävästi ikää sekä se näkyy jo hieman päälle. Kiristettävä huppu on ensiarvoisen tärkeä määrä toimivaa toppatakkia.

takit.fi/talvitakki
Talvitakkien ostot tehdään hänen mukaan minimissään puoli vuotta ennen. Mikäs tämän mukavampaa, koska täällä tykätään takeista – periaatteessa. Mikäli kävelet työmatkasi enimmäkseen omalla autolla vai joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi on muutenkin juhlallisempi, sikäli linjakkaat, polviin ulottuvat vai tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin.

– Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, joka joutaisi kiertoon. Suomalaiset sanovat toisilleen: Pentele, jotta ulkona on kylmä!-300 °C : Helvetti jäätyy. Suomen talvi onkin kylmä, täten ilman kunnollista talvitakkia onkin hidas iloita talvesta sekä hohtavista hangista. Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, kun ylläsi onkin lämmin sekä laadukas naisten talvitakki.