Takkeja

Se on mainio hameiden kanssa. Eli ihan tosiaan pelkiksi ihastuneiksi huokailuiksi jäi tämä kohtaaminen. Esim. nyt testatut kaksikerroksiset takit eivät sovellu rinkkojen taikka raskaiden reppujen kanssa vaelluskäyttöön. Kovimpien vilukissojen harteita voivat lämmittää myöskin erilaiset keepit sekä pikkuviitat. http://www.takit.fi/ . Tämä onkin löysä ja ulottuu polvien alapuolelle. Vanhan viisauden mukaan köyhän ei kannata ostaa halpaa.

: www.takit.fi/ :
Takki ei ole ikinä ollu mikään varsinainen ykkössuosikki. Koska löytyy parhaiten aikaa blogata? No just mutta, kun oikeasti pitäisi tehdä jotakin supertärkeetä joka deadline on huomenna ja minkä ei nappais yhtään. Suomen syksy onkin sikäli pikainen, niin että kevyellä talvitakilla selviää reippaan koko kauden. Muhkeat, laatikkomaiset sekä pallomaiset takit ovat kauden uutuus.

Aikaisemmin ainoastaan hipstereiden suosima parka onkin nyt levinnyt myös katumuotia seuraavien trendikkäiden kaupunkilaisten keskuuteen. Takkimuoti on erilainen, kun verrataan esim. Kouvolaa taikka Pariisia, mutta hänen mielestä suomalaiset ovat vieläkään aikaisempaa valveutuneempia ja vaativampia.

Sateeseen ei ehkä paras mahdollinen, mut en minä mitää sadettakkia aikonukkaa tuosta saaha. A) Hinta käsitettiin olevan alennuksessakin vielä monia satoja ja B) Eihän siitä nyt ees ole olemassa minulle mahtuvaa kokoa. Toki mukaan mahtuu myöskin hillitympää ja luonnollisempaa kuosia.

Piilonapit sopivat jokaiselle, amoin keskikokoiset, huomaamattomat napit sopivat kaikille lukuunottamatta reippaan kookkaalle omenalle. Hypistele kangasta. Itse en kauheasti siitä suuresta takkimuodista innostu sekä pidän lisää tyköistuvista malleista. Ihan jo senkin takia tämä oli hyvä saavutus. Katso, jotta vyötärö on kohdallaan. Hommiin sitten vaan! Kaavathan te olette jo tehneetkin ja kankaat onkin valmiiksi leikattuna…

Olen pessyt takkini lukemattomat kerrat. Ja kompromisseja on löytynyt työpukeutumiseen ihan helposti! / http://www.takit.fi/ / Täällä mennää kelistä riippuen joko pitkällä nahkatakilla taikka villakankaisella viitalla. Givenchyn paljettijakku näyttää sähäkältä sortsien seurassa, vaan myöskin kuluneet farkut käyvät oivallisesti kiiltävän ihanuuden kanssa.