Takit

Wrangleria, Leeta Makiaa, Wescia jne pilkkahintaan. Ilmojen viilenemisessä on jonkinlainen hyvä puoli, niin että pääsee jälleen pitkästä aikaa käyttämään kesän ajan kaapissa toimettomana lojuneita keinonahkahousuja. Syksyn sekä talven muotiin pääset tutustumaan Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumissa syyskuussa Jyväskylässä, Lahdessa sekä Helsingissä.

Lisäksi saapuvan sesongin trendeihin kuuluvat ruutukuosit, ainakin rohkeina ja isoina pintoina. No okei menin mie jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Itselleni kauniimmin sopii tumma sininen.

Talven trendikkäin takki on parka-takki. Näitä nilkkapituisia housuja onkin ollut esillä jo jonkin aikaa, vaan suoraviivaista läpimenoa ei ehkä oikeastaan ole tapahtunut. Mikäli päärynällä onkin pituutta, voi hän käyttää myöskin pohjepituista takkia. Takki ei oo ikinä ollut mikään varsinainen ykkössuosikki.

Kun jakussa riittää mittaa, se toimii silti mekkona. Ihana kontrasti! Löytyy myös paljon pitsituotteita: t-paitoja ja mekkoja. Täältä – http://www.takit.fi/ – löydät räätälöityjä takkeja, volangitakkeja sekä värikkäitä takkeja eri valmistajilta. Takissa on myös hihat, mitkä suojaavat käsivarsia. Ei oo helppoa löytää kevyttä ja vähän lyhyempää nahkatakkia sekä se käsitettiin olevan juuri jonkinlainen.

Takki

Kangasmateriaali ja vuori vaihtelevat käyttötarkoituksen ja tyyppien mukaisesti. No menin vahingossa selailemaan vaatteita ja kuten aina, loppujen lopuksi olin jälleen siellä katselemassa noita täysin mahtavia takkeja… Mulla on sieltä nyt kaksi farkkutakkia sekä kaksi tekonahkatakkia, ne onkin ihan minun lemppareita ja näkyvät tosi usein asuissanikin 🙂 Niissä on sikäli huomattavasti yksityiskohtia, eroavat muista takeista ja musta se onkin parasta, kun ei oo mikään ginan takki mikä onkin sitten minkä kolmannella tytöllä päällä, jahka kävelet keskustassa.

Inspiroidu frakkitakin linjoista ja suuntaa kirppiksille. Tällä hetkellä mahdan ottaa bussin alleni ja suunnata kohti ainejärjestömme järkkäämää illanviettoa. Uumaa korostava leveä vyö luo Celinen kokonaisuudesta hienostuneen. Sitä ei voi päästää kuivumaan. Nahkatakki on nimensä mukaisesti valmistettu nahkasta sekä tämä käy sekä naisille jotta miehille.

Jos talvella työnnän vaunuja räntäsateessa, sikäli vettähylkivä takki on kyllä nappiostos. Oversize-mallinen kipparitakki on rento sekä boheemi asuvalinta, missä maskuliiniset linjat on viety äärimmilleen.