Takit

Nyt takki onkin jo kansallisasu. Eri olosuhteisiin luontevasti muuntautuvia takkeja löytyy tämän syksyn mallistoista suuren määrän.Hupullinen malli sekä tarpeeksi pitkä helma ovatkin tärkeitä ominaisuuksia käytännöllistä takkityyliä havittelevalle.

Jos olet vilukissa sekä rakastat kerrospukeutumista, hanki laatikkomainen villakangastakki, jonka alle mahtuu monta villapaitaa. Ylellinen, ratsastustyyliä henkivä asukokonaisuus on kuten suoraan brittiaateliston yltä. Sen väri onkin ihmeellinen. Naisten neuletakkiin kuuluvat monesti avatut hihat ja huppu.

Takit

Tuo pitempi kiiltää jollain tavalla. Sirot hartialinjat sekä pehmeän pyöreät leikkaukset helmoissa sekä kauluksissa pitävät mallin naisellisen sirona. Ota mallia Givenchyn mallistosta. päällysvaatteena käytettävä koko vartaloa suojaava pitkä edestä napitettava tai muutoin kiinnitettävä hihallinen vaatekappale.

Talvikausi takit näkyvät mahtavina netissä

Sain nimittäin pukeutua täällä ensimmäistä kertaa maailman ihanimpaan uuteen syystakkiini! Ostin Katri Niskasen Moss-takin nimenomaan aikaisemmin reissuun lähtöäni Katrin uudesta liikkeestä ja olen malttamattomanan odottanut syksyisiä säitä että pääsisin asustautumaan uuteen takkiini. Jokainen pystyy löytää oman tyylinsä kevättarjonnasta. Virallisesti se onkin vihreä, mutta vannon niin että tämä kameleonttimaisesti muuttuu sen mukaisesti mitä muuta onkin päällä tai millainen valo on.

Takki netissä

: www.takit.fi : Takki retkeilyyn sekä ulkoiluun tulee valita käyttötarpeen mukaisesti. Testinukke sai esimerkiksi testisuihkussa päällensä samoja takkeja, useita kertoja pestyinä. Mikäli päärynällä onkin pituutta, saattaa hän käyttää myös pohjepituista takkia.

Tämä www.takit.fi/ takki kysely

Kun sain mahdollisuuden valita meille Tampereen Finlaysonin myymälästä uudet täkit, päätin tarttua tilaisuuteen, siinä he onkin muutenkin ollu koko ajan ostoslistalla. Kompromisseihin onkin tyydyttävä, mutta isosti kuivuva pintamateriaali onkin normaalisti voimakkaasti kuluva pintamateriaali. Ykkösjuttu on uudet, ohuet materiaalit.