Sähkötupakka – Sähköinen savuke

Luulisi, että noin yksinkertaisen tuotteen toteutuksessa ei ois kovin monia mahdollisuuksia, mutta kyllä eroja löytyy. Saatavilla on eri sorttisia makuvaihtoehtoja. Höyrystäjä on normisti laitteen pienin osa ja metallia, jahka taas patruuna onkin useimmiten muovista tuotettu. En oo ikinä maistanut VG-pohjaista liuosta, ei oo ollut mielestäni mitään syytä.

Sähkötupakkatuotteet ovat laadukkaita, kestäviä sekä hintatasoltaan kohtuullisia. kotimaassa sähkötupakan huimia etuja kansanterveydelle ei oo oikeastaan havaittu ja sähkötupakan nikotiinia sisältävien ampullien myymiseen ei ole vieläkään myönnetty kotimaassa kenellekään lupaa.

Mistä hommata sähkötupakka?

2011). Lainsäätäjän ei täydy jäädä odottamaan lisänäyttöjä sähkötupakan terveyshaitosta, Aurejärvi sanoo. Useimmat vaikka haluavat lopulta testata muitakin laitteita sekä eri aromeja sekä tässäpä kohtaa sähkötupakka voi muuttua kalliimmaksi vaihtoehdoksi. Useimmat valmistajat suosittelevat akkua ladattavaksi ensimmäisellä kerralla vähintään 8 tuntia. Sähkötupakkaa : xn--shktupakka-q5a2t.eu : ei sytytetä, eli tämä ei tämän lisäksi tuota savua, tuhkaa tai tumppeja.

Sähkötupakan toimintamekaniikka onkin suunnilleen seuraavanlainen: atomisaattori (atomizer) tuottaa akun avulla vesihöyryä, mikä sitten käyttäjän toimesta imutetaan keuhkoin. Patruunan käyttöaika vaihtelee todella paljon sen täyttömäärän, atomisoijan tehon, akun varauksen ja vanun lukumäärän mukaan eli tarkkoja aikoja ei saatta sanomaan.

Nekin tuottavat hengityskaasuun pieniä määriä kasvaimia aiheuttavia aineita sekä ainakin pienellä aikavälillä sähkötupakankin käyttäminen heikentää keuhkojen toimintakykyä. THL ei ole laitoksena ehdottanut sähkötupakan kieltämistä. Sähkötupakoissa kandee suunnitella etukäteen mm.

: sähkötupakka.eu/ : Tämä sisään- ja uloshengittäessä syntyvä savu on vesihöyryä, mikä erehdyttävästi emuloi vanhanaikaisen savukkeiden savua koostumukseltaan, maultaan ja tuoksultaan. Tuotetta on saatavilla Internetissä ja eräiden lentoyhtiöiden lennoilla. www.sähkötupakka.eu. Sähkötupakan nestepatruunan voi täyttää uudella nesteellä jahka edellinen loppuu.

Tällaisella suurikapasiteettisella akulla polttelee hyvin koko päivän. Mitä suurempi kapasiteetti, sitä lisää sähkötupakasta voi henkosia yhdellä latauskerralla. Brittiläisen tutkimuksen mukaan vaikka sähkötupakasta välittyi keuhkoihin yhtä merkittävästi nikotiinia kuten imettäessä sytyttämätöntä perinteistä savuketta.

Höyrystimessä on sama kierre ja taas 510 on yleisin ja harvoin on syytä valita muuta kierrettä. E-liquid-makunesteitä on syytä ostaa samalla monenlaisia, tällöin aloituspakkauksella saattaa pärjätä muutamia kuukausia.