Sähkötupakka – Sähköinen rööki

Käyttäjälle on mukavaa, kun sähkötupakointia varten ei tarvitse lähteä ulos taikka erityisiin tupakkakoppeihin. E-neste on myös täysin vaaratonta keholle, siinä tämä pitää sisällään veden lisäksi usein kahta eri sidonnaisainetta mitkä vaikuttavat vesihöyryn koostumukseen, vaan mitä käytetään myös laajasti perinteisellä elintarvike-alalla.

Höyrystimien suurin ongelma onkin mielestäni ollu tämä, jotta ne vuotavat. Samalla käsitellään erillisenä kysymyksenä Suomessakin keskustelua herättäneen sähkötupakan myyntiä. Minä en ymmärrä tämän lisäksi nikotiininesteiden kieltoa. Eikä sekään tuota vesikeuhkoa! Elektronisesti toimiva “tupakka”, tunnettu myöskin nimillä Sähkötupakka vai sähkötupakka, tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle tupakoinnille sekä muille nikotiinituotteille.

Sähkötupakka hinta

Kannattaa siis joka kerta varmistaa, onko sähkötupakan polttaminen sallittua ja sanoa kanssaolijoille, mistä onkin kysymys. Toisinaan nikotiinittomista laitteista onkin löytynyt nikotiinia. ( http://www.nicopoint.com) . Sähkötupakan ampullin pystyy täyttää uudella nesteellä jahka edellinen loppuu. Se tuoksui mansikalta eivätkä pinttynyt vaatteisiin tai hiuksiin. Sähkötupakka on klassista röökaamista merkittävästi terveellisempi vaihtoehto. Välihuomautuksena, niin että itse olen tupakoinut jo useita vuosia, lähemmäs 8 vuotta.

/ www.nicopoint.com /
Sähkötupakka nimensä mukaisesti toimii sähköllä täten tupakassa onkin akku. Lähes jokainen tupakoitsija sairastuu krooniseen keuhkoputkentulehdukseen. Mausteista minun neuvoni onkin, osta valmiiksi maustettuja mahdollisimman vahvoja nesteitä, ne on vastaavalta valmistajalta enimmäkseen yhtä hintavia kuten maustamattomat vai muut maustetut. Joo, kyseessä onkin vaan markkinointikielto, mutta kun asiaa tutkastelee tarkemmin, tunnistaa että voitaisiin yhtälailla puhua myyntikiellosta.

Jos kärsivällisyytesi riittää tutkimaan vaihtoehtoja huolella sekä olet vakuuttunut niin että tupakoinnin tahdot lopettaa sikäli kalliimman modin hankkiminen ensimmäiseksi laitteeksi ei ole välttämättä huono idea. Yhdysvalloista sekä Kiinasta voi tilata sähkötupakkatarvikkeita, vain ei nikotiinia sisällään pitäviä tuotteita.