Sähkötupakka nikotiinilla

Nikotiinia saakin tilata EU-maista itselääkinnällisiin tarkoitusperiin kolmen kuukauden tarpeisiin, enintään 42 milligrammaa, taikka tankkeja, minkä kerta-annos on enintään 10mg. Puhaltelua pystyy jatkaa sen mukaisesti miltä ääni kuulostaa, eli kuuluuko sisältä oikeastaan kurluttavaa ääntä. silloin kun vaikuttaa jotta jokainen nesteet on pihalla, jätä lämmityselementti nykyään hetkeksi valumaan paperille vastaavaan tyyliin kuin edellisen kappaleen puhdistusohjeessa kerrotaan.

Nikotiinittomia sähkötupakka-tuotteita (mukaanlukien laitteet sekä nikotiinittomat ampullit) pystyy vapaasti ostaa mistä päin maailmaa tahansa sekä useimmat verkkokaupat heitä myyvät. Olen kuitenkin itse todistanut niin että myös nikotiinittomalla versiolla saattaa lopettaa tupakoimisen totaalisesti. Nikotiinia sisältävän sähkötupakan tilaamiseen tarvitset lääkereseptin.

Sähkötupakka ei itseasiassa ole tupakkatuote, tämä ei sisällä tupakkaa. Katsotaan tässä nykyisin silti hieman käyttämisen perusteita. Sähkötupakan Akku: Aloituspakkauksen messissä tulee luonnollisestikin akkulaturi jolla saat ladata sähkötupakkasi akkuun virtaa. Ensimmäisellä latauskerralla suositellaan että annat akun latautua noin kymmenisen tuntia, vaan vastaisuudessa akun lataus kestää parista kolmeen tuntia.

Näkyvää höyryä syntyy sitä enemmän mitä pitempään laitteesta kerralla imaiset. Mikäli käyttämässäsi tankissa tai täyttönesteessä onkin nikotiinia sikäli tunnet myös kurkussasi tupakkamaisen ärsytyksen kun hengität savun kaltaista sisään. Voit käyttää sähkötupakkaa niin pitkään kuin akussa riittää virtaa vai ampullissa riittää liuosta. Ampullin voikin täyttää uudestaan erikseen myytävällä täyttönesteellä taikka vaihtaa tilalle uuden valmiiksi täytetyn.

Pullotetun täyttönesteen käyttäminen onkin varsin suositeltavaa mutta tämä tulee vahvasti edullisemmaksi kuin valmiiksi täytettyjen ampullien osto. Sähkötupakka on myös käytössä turvallisempi kuten perinteinen rööki silloin sitä ei sytytetä missään vaiheessa eivätkä palovaaraa oo. Sähkötupakasta syntyvästä höyrystä ei tule värjääntymis taikka haju-haittoja. Sähkötupakasta on nikotiinia sisältäviä sekä nikotiinittomia versioita.

Uloshengitetty vesihöyry on kuten savukkeiden savua, vain tämä ei haise pahalle. Lain mukaisesti sähkötupakkaa saattaa käyttää joissa vain, myös paikoissa joissa tupakointi onkin kielletty. Sytytystä lukuunottamatta käytetään kuten perinteistä röökiä. Sähkötupakka on ainut polttamisen lopettamiseen tarkoitettu keino minkä tarjoaa myöskin tupakoimisen tuntuman./ Kaiken tän myös sähkötupakointi on halvempaa kuin tupakanpoltto.