Sähkötupakka ilmainen informaatio

Sähkötupakka onkin myös turvallisempi käyttää kuten klassinen rööki silloin se ei paljon kuumene ulkopuolelta eli tulipalon vaaraa ei oo. Valvontavirasto Valvira on puuttunut Green Smoke sähkötupakkayhtiön lehti- sekä radiomainoskampanjaan. Tämä sisään- ja uloshengittäessä syntyvä savu on vesihöyryä, joka erehdyttävästi mieltää vanhanaikaisen tupakan savua koostumukseltaan, maultaan sekä tuoksultaan.

Sähkötupakka onkin julkisuudessa ollu 12kk 2012 kuluessa runsaasti. Ongelma on nykyään sama kuten piikkihuumeiden käyttäjillä, kuitenkin korvaushoidossa voi samaa tavaraa niin ‘nousut’ jäävät saamatta. Aika harva tupakoija pääsee tähän kustannukseen perinteistä kessua polttamalla.

Käytännössä katsoen saatetaan puhua myyntikiellosta, siinä kaupasta tilaaminen ilman hintatietoja sekä tuotekuvia on jokseenkin haastavaa. Liuoksessa onkin myös vettä, makuaineita sekä nikotiinia jos niin tahdot. Vaihtaessasi perinteisen savukkeen sähkösavukkeesen voit jättää hyvästit vaarallisille kemikaaleille kuten terva, hiilimonoksidi, arsenikki, lyijy, syanidi, bentseeni sekä radioaktiivinen polonium 210 sekä nauttia tupakoinnista vailla savua, tuhkaa ja tumppeja! Sähkötupakka toimii kuin perinteinen tupakka.

Sähkötupakka toimii vaan sähköllä eivätkä siinä pala mikään. Jotkut ravintoloitsijat on kieltäneet sähkötupakan käytön ravintoloissaan, että laitteen käyttö aiheuttaa pelkoa toisissa asiakkaissa. Nestesäiliö täytetään haluntunlaisella nesteellä, vaihtoehtoina onkin monia eri makuja, joita voi myös nikotiinittomina.

Sähkötupakka – Elektroninen tupanki

Toki vuotamattomia voi olla enemmänkin, vain minua juttu ei enää kiinnostanut, kun ongelma käsitettiin olevan ratkennut. Vai miltä kuulostaisi tyylikäs metallinen taikka tyttömäisen pinkki sähkötupakka? Sähkötupakan vesihöyry vaikuttaa suussa täyteläiseltä, maistuu aromikkaalta sekä jättää suuhun raikkaan fiiliksen. Myös tupakkayhtiöt kehittävät tästä uutta bisnestä, eli haluttiin taikka ei, sähkötupakka lienee putkahtanut jäädäkseen.

Korkea hinta ei sentään yleensä tarkoita parempaa laatua ja liikkeellä on joitain myyjiä mitkä käyttävät hyväkseen ostajien epätietoisuutta uudesta tuotteesta. Mikäli kerta meillä saa myydä nikotiinituotteita muissa muodoissa sekä omaan käyttöön ostaminen onkin laillista ulkomailta, niin miksi onkin näin ihmeessä heitä ei saisi myydä nesteenä? Tässäpä muutamia positiivisia vinkkejä sellaisille mitkä yrittävät kuluttua tupakasta eroon vaan eivät tahdo muuttaa hyväksi koittuja tapoja täten rentouttavaa aamu tupruttelua, ruoka syöpäkäärylettä taikka silloinkaan minkään muunkaan ihanan tovin jälkeen nautittavaa keuhkoihin menevää ihanaa nikotiinipitoista ilmaa.

Artistit ja yleisökin tätä ovat hengittäneet vuosikymmeniä eivätkä kukaan ole ollut huolestunut. Toisessa kanteessa käsiteltiin Pohjois-Rhine-Westphalian terveysministeriön 16.12.2011 julkaisemaa lehdistötiedotetta, jossa varoitettiin kauppiaita myymästä nikotiinia sisältäviä nesteitä rangaistuksen uhalla, ellei heitä ole lääkehyväksytty.

Sähkötupakka käy ajan mittaan hyvinkin huomattavasti edullisemmaksi kuten perinteinen tupakointi. silloin kun imet sähkötupakkaa, ampullin vesi höyrystyy ja muodostaa täyteläistä vesihöyryä, mikä näköisversioi röökin savua. Jos toteat jotta tulet käyttämään vain yhtä sähkötupakka-mallia, hyvä minimimäärä varaosia onkin 2kpl akkuja, 2kpl atomisoijia, kenties myös varalaturi sekä useita patruunoita.

Eli ei muuta kun sähkötupakkaa tilaamaan sekä vapottelu voikin alkaa! Terve jälleen kaikki vapottelijat! Tässä : http://www.nicopoint.fi/page/6/usein-kysytty : tuli mieleen sellainen aihe kuin e-tupakan käyttäminen sisätiloissa.