Sähkötupakka ei liene juurikaan haitallinen

Joissakin laitteissa on lisäksi värillinen led-valo, mikä voi tuotteen näyttämään palavalta savukkeelta. Helppoa kuin joka. Sähkötupakka onkin yleistynyt Suomessa viime 12kk kuluessa sekä se trendi onkin saanut toisen muassa ravintoloitsijat sekä kahvilan pitäjät pohtimaan sähkötupakkaa tarkemmin. Hyvänä kakkosena tärkeyslistalla tulee savu – joten miten paljon rööki tuottaa höyryä sekä miten tiheää se onkin.

Tietääkseni kouluissa ei silti oo mikään merkittävä taikka ainakaan säännöllinen ongelma, jotta oppilaat ryypiskelisivät kaljaa, räjäyttelisivät ilotulitteita taikka ammuskelisivat toisiaan koulun pihalla. Nesteisiin lisätään monenlaisia mausteita ja eräs näistä on tupakan aromi.

http://www.nicopoint.com/
Sähkötupakan liuos on melkein aina propyleeniglykolipohjainen. En oo siis laisinkaan ylipainoinen elikkä tästä tämä ei johtunut vain juuri tupakanpoltosta. Sähkötupakoita on tarjolla hyvinkin monesta hintaluokasta sekä aivan halvimmat mallit on melkein aina myös melko heikkolaatuisia, vaan laadukkaammankin sähkötupakan hankkiminen sekä käyttäminen käy sikäli huomattavasti halvemmaksi kuten perinteinen tupakointi, että laatuun kandee tässä tapauksessa panostaa.

Suomessa sähkötupakan tuomi huimia terveysetuja ei oo vieläkään havaittu sekä sähkötupakan nikotiinia sisältävien liuosten myymiseen sekä markkinointiin ei oo vieläkään myönnetty suomalaisille kaupoille lupaa. Sähkötupakka onkin turvallisempi vaihtoehto myös ympäristön kannalta; tulta ei käytetä, palovaaraa ei ole.

Sähkötupakkanesteissä käytettävät aromit ovatkin valmistettu syötäväksi. Tätä voisi jolloin ostaa samoista paikoista kuin nikotiinipurkkaa, kotimaassa ruokakauppojen kassoilta. helmikuuta 2011 Vantaan käräjäoikeus vapautti sähkötupakoita ilman lääkemääräystä tilanneen miehen lääkerikossyytteestä, todeten ettei reseptiä tarvittu että kerta-annokset olivat niin vähäisiä.

Sähkotupakka jeesaa

Omalla kohdallani ainut toimiva keino oli sähkötupakka, tosin mitään lääkekuuria en edes lähtenyt kokeilemaan muiden kokemuksia luettuani. Aina ei kuitenkaan kannata valita halvinta, silloin hinta kirjoittaa jotain tasosta.