Talvitakit netistä

Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, sinun muita ulkoiluvaatteita, mutta heitä nyt en laskenut tähän yhtälöön. Suomen ilmasto normaalisti määrittelee tiukasti tän, mitä kulloinkin kandee ylleen pukea. Myös uudenlaisia, laadukkaita merkkivaatteita pystyy löytää edullisesti nettipalstojen kaupataan -osioista sekä nettikirpputoreilta. Eikä tämä kai oikeasti edes oo reippaan lämmin. Täällä esittelemme laajan valikoiman 12kk talvitakkeja ja enemmän löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista.

Toi onkin ainoa pitempi takki. Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori ja päätä suojaava huppu tykkäävät sinut lämpimänä lähes säässä kuin säässä. Koska talvitakkia käytät vuoden melkein jokaisena päivänä, tahdot tän saletimmin myöskin näyttävän yhtä hyvältä, kuin tämä vaikuttaa. Myös takin teettäminen on oiva, joskin hintavampi vaihtoehto.

Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit on metallinhohtoisia ja merkit naisellisia. Viime talvena jahka takki jäi ainoastaan haaveeksi, kun havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, kun niistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää näitä superkokoja. Olisi myös kätsyä, jospa takit olisivat vaikkapa mustia, mutta jostain syystä mulla ei ole ollu mustaa talvitakkia silloinkaan lukiovuosien. Syksyn ja vuoden takkimuoti onkin persoonallista ja monikäyttöisiä, sinun tulee vain löytää itsensä tyylisi sopivin.

Ruma, vaan lämmin ja mukava kuten makuupussi. Syyssateet ovat jo tulleet ja talvikin on kohta jo ovella. Ainoa huono juttu on silloin jotta sillä rupee olemaan aika merkittävästi ikää sekä se näkyy jo hieman päälle. Kiristettävä huppu on ensiarvoisen tärkeä määrä toimivaa toppatakkia.

takit.fi/talvitakki
Talvitakkien ostot tehdään hänen mukaan minimissään puoli vuotta ennen. Mikäs tämän mukavampaa, koska täällä tykätään takeista – periaatteessa. Mikäli kävelet työmatkasi enimmäkseen omalla autolla vai joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi on muutenkin juhlallisempi, sikäli linjakkaat, polviin ulottuvat vai tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin.

– Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, joka joutaisi kiertoon. Suomalaiset sanovat toisilleen: Pentele, jotta ulkona on kylmä!-300 °C : Helvetti jäätyy. Suomen talvi onkin kylmä, täten ilman kunnollista talvitakkia onkin hidas iloita talvesta sekä hohtavista hangista. Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, kun ylläsi onkin lämmin sekä laadukas naisten talvitakki.

Talvitakki

Oh dear. takit.fi:llä ei sittenkään oo unohdettu tyylikkyyttä sekä muodikkuutta, vaan tarjoamme trendikkäät vaatteet säähän kuin säähän sekä sikäli myös kylmiin pakkasilmoihin. Suomen ilmasto normaalisti määrittelee tiukasti tän, mitä kulloinkin kannattaa ylleen pukea. Lukion jälkeen siirryin aikuisten maailmaan ja hommasin ensimmäisen villakangastakin. Mutta vain mennääs nyt näihin tämän vuoden takkiostoksiin täten tämän vuoden talvitakkeihin…

Viime syksynä olin taas jälleen kerran takkiostoksilla ja ostin kevyen, jälleen parkamallisen toppiksen. Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden. Kohta alkaa olla talvitakkikausi käsillä. – Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, joka joutaisi kiertoon. Ja silloinkaan tämä Lindexin ohuttopattu, hieman parkamallinen kuparinhohtoinen takki, mitä tuijottelen 6:n vuoden päästä yhä ihastuneena, kuitenkin tämä onkin aika nähty jo.

Se oli tummansininen duffeli, jota käytin jälleen seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan pysyvästi. Suomen talvi onkin kylmä, täten ilman kunnollista talvitakkia on hidas nauttia talvesta sekä hohtavista hangista. Täältä löydät mm parkatakkeja, pitkiä takkeja sekä nahkatakkeja.

Syyssateet on jo saapuneet ja talvikin onkin pian jo ovella. Suomen ilmasto määrittelee monesti tämän, mitä milloinkin kandee pukea päälleen. Ajattelin kuitenkin uhrata sen verran rahaa uuteen talvitakkiin, joka todellakin onkin tarpeen. Takit ovatkin kiinnostava aihealue ja tykkään suunnitella takkeja, vain itsekin en oo takki-ihminen.

Onneksi kuitenkin tarjoaa muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän sekä noin on myöskin talvipakkasten laita. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut mieluummin ostan kuitenkin tämän hernekeittopurkin sekä ruisleipää. On aivan helppoa olla rennompia ulkoilutakkeja sekä silloin siistimpiä päällystakkeja. Syksyn sekä talven takkimuoti on persoonallista sekä monikäyttöisiä, sun käy vaan löytää itsensä tyylisi sopivin. Suomen syksy on sikäli nopea, niin että kevyellä talvitakilla selviää hyvin koko kauden.

A-linjainen ruutukuosinen päällystakki onkin pirteä valinta ainaisen mustan syys- ja talvitakin sijaan.

Tabletit ovat käteviä

Tablettia voi käyttää seisaaltaan. Kukapa meistä ei välillä olisi seisonut läppäri auki lumisateessa – tabletin kanssa ahdistaa merkittävästi vähemmän. Karttana tämä on ylivertainen, vaan myöskin vähänkin pidemmän jonottamisen kuluessa sen nappaa mieluusti olkalaukustaan.
Tabletti ei hurise eikä kuumene. Läppärin kanssa ei tartte kauaa sängyssä viettää aikaisemmin kuten tuuletin alkaa pitää meteliä. Hiljainen nöyrästi palveleva tabletti ei tunnu samalla tapaa tekniseltä rakkineelta kuin tietokone. Kunhan on sekä toimii vaan.

Edulliset nettilaudat!

Aikaisempaa edullisemmat nettilaudat ovat nyt kaikkien valmistajien agendalla. Edullisella laitteella on mahdollista saavuttaa hurjia myyntilukuja, jonka nostaa tuottajien kiinnostusta laiteluokkaa kohtaan. Verkkolehti Digitimesin mukaan seitsemän tuuman tabletteja on mahdollista kaupata alle 150 dollarin hintaan. Lehti perustaa väitteensä taiwanilaisen TrendForcen analyysiin, minkä mukaan tunnetutkin tuottajat voivat rakentaa edullisia tabletteja karsimalla komponenttikuluista. Paras säästökohde on tabletin paneeli, mikä vastaa usein jopa 35 prosentista tuotteen valmistuskuluja.
Paneelihinnasta voidaan säästää pienillä muutoksilla tuntuva lohko. Vaihtamalla seitsemän tuuman FFS-paneelin samaan TN-tekniikkaa käyttävään lcd-näyttöön saatetaan kustannuksia Trendforcen mukaan pudottaa melkein 50 prosentilla.

Tablet on in, minikannettavat out

Minikannettavien tilalle ovat tulleet tablet-tietokoneet, vaan näiden suosiota söi myöskin tavallisten kannettavien tietokoneiden hintojen nopea lasku. Harva halusi enää ostaa minikannettavan, jahka paljon tehokkaamman ison kannettavan sai ainoastaan vähän korkeammalla hinnalla.
Guardian nostaa esiin myöskin taantuman aiheuttaneen syöksykierteen tietokonemyynnissä, joka iski voimakkaasti myös minikannettaviin, sekä ultrakannettavien tulon markkinoille. Ultrakannettavien myyntimäärät ovat jääneet vieläkään huomattavan vaatimattomiksi, vain MacBook Airin suosio houkutteli tietokoneyhtiöt satsaamaan minikannetttavien sijasta korkeamman hintaluokan ultrakannettaviin.