Tutkittu sähkötupakka

Eikö tupaakkaa ole tutkittu? Ja eikö rööki tapa valtavasti suomalaisia vuosittain? Ja eikö kessu juuri oo se pahe, joka Suomalaisia tappaa vuositasolla ja tuottaa he miljardikustannukset? Minkä vaihtoehdon sähkötupakka antaa? Sähkötupakka ei varmasti ole yhtä myrkyllinen kuten rööki. Sähkötupakkaa ei sytytetä, elikkä tämä ei tämän lisäksi aiheuta savua, tuhkaa tai tumppeja. Nestesäiliö täytetään haluntunlaisella nesteellä, vaihtoehtoina onkin monia eri makuja, joita saa myöskin nikotiinittomina.

Sähkötupakan muodostama höyry taas näyttää käytössä samankaltaiselta kuten tavallisen röökin muodostama savu, elikkä isoin prosenttimäärä ihmisistä ei huomaa mitään eroa sähkötupakan ja peinteisen röökin käytössä.

Savukkeen paksuisten akkujen varaus on tyypillisesti noin 200 mAh. Sähkötupakkanesteissä käytettävät aromit ovat tuotettu syötäväksi. polyfill) jonka kostutetaan e-nesteellä sekä tän päästä tämä onkin jälleen käyttövalmis. Puhutaanpa hetki nikotiinista.

Sähkötupakan käyttäminen näköisversioi paljon röökaamista, mikä johdosta sen käyttämisen salliminen sisätiloissa voi aiheuttaa hämmennystä tiloissa oleskelevien keskuudessa. Sähkötupakka tulee ajan mittaan todella huomattavasti edullisemmaksi kuin tavallinen kessuttelu. Sähkötupakkatuotteita on eri sorttisia sekä näiden osat ja toiminta saattaa vähän erota toisistaan. Jos sähkötupakassasi ei näy mitään nappia, sinulla on automaattinen malli.

Tottakai mukaisesti mahtuu yleensä viallisia maanantaikappaleita vai tuotteita mitkä eivät henkilön omia mieltymyksiä vastaa ja noista syntyy satunnaisia negatiivisia mielipiteitä. Kannattaa lukea isompi määrä Sähkötupakan Tilaamisesta Suomeen sekä tuolta löydät myöskin parhaan nettikaupan josta saat tosiaan e-savukkeita ja niihin liittyviä tarvikkeita ostaa.

Käytännössä hyvät akut ovatkin tyypiltään litium-akkuja (li-ion) eli samoja kuin esim. kännyköissä käytettävät. Sähkötupakan akut eivät kestä ikuisesti ja yleensä mutta jolloin (ei melkein aina kuitenkaan hyvin usein) teidän joutuu vaihtaa patteri uuteen. Myös sähkötupakoista onkin olemassa eri valmistajilla omia mallejaan, mistä eräät toimivat manuaalisesti (nappia onkin painettava) ja eräät automaattisesti imettäessä.

Automaattinen sähkötupakka

Sähkötupakka saattaa olla joko automaattista mallia, jolloin höyrystäminen tapahtuu automaattisesti kun imet sähkötupakkaa, vai manuaalista mallia, tällöin käyttäjän käy painaa sähkötupakasta löytyvää painiketta aina jahka tahtoo hengittää tapaisia. Sähkötupakan yksi suurimmista eduista tupakoitsemisen lopettamisen apuna on se, että voit jatkaa mukavaa tupakanpolttoa muistuttavaa tapaa ilman röökin haittaa.

Voit siis esim. ensin siirtyä käyttämään sähkötupakkaa sekä nikotiinia sisällään pitäviä nestepatruunoita, tällöin voit joutuu tupakkataukosi aivan kuin aiemminkin, vain säästät paljon rahaa ja terveyttäsi. Monet ovatkin myöskin lopettaneet tupakoitsemisen ja päässeet nikotiinista eroon käyttämällä nikotiinittomia nestepatruunoita sähkötupakassaan, jolloin jäljelle tosiaan tipu pelkkä tapa.

Sähkötupakka tulee ajan mittaan hyvinkin huomattavasti edullisemmaksi kuin perinteinen polttaminen. Sähkötupakan aloituspakkauksia, mitkä sisältävät kaiken tarvittavan, kaupataan 15 eurosta 50 euron hintaan mallista sekä ostopaikasta riippuen. Aina ei kannata tilata kaikkein halvinta sähkötupakkaa, koska laadukkaampi laite onkin mukavampi käytössä sekä varmasti kestää pidempään.

Karkean arvauksen mukaisesti sähkötupakan käyttäminen kustantaa n. 1 dollarin päivässä keskivertotupakoitsijan tupakointimäärillä, kun huomioon otetaan kaikki kulut. Aika harva tupakoitsija pääsee tähän kustannukseen perinteistä kessua polttamalla. Sähkötupakka on suunniteltu siten, että tämä osoittaa käytettäessä mahdollisimman huomattavasti samalta kuin normaalin tupakan polttaminenkin.

Sähkötupakka nikotiinilla

Nikotiinia saakin tilata EU-maista itselääkinnällisiin tarkoitusperiin kolmen kuukauden tarpeisiin, enintään 42 milligrammaa, taikka tankkeja, minkä kerta-annos on enintään 10mg. Puhaltelua pystyy jatkaa sen mukaisesti miltä ääni kuulostaa, eli kuuluuko sisältä oikeastaan kurluttavaa ääntä. silloin kun vaikuttaa jotta jokainen nesteet on pihalla, jätä lämmityselementti nykyään hetkeksi valumaan paperille vastaavaan tyyliin kuin edellisen kappaleen puhdistusohjeessa kerrotaan.

Nikotiinittomia sähkötupakka-tuotteita (mukaanlukien laitteet sekä nikotiinittomat ampullit) pystyy vapaasti ostaa mistä päin maailmaa tahansa sekä useimmat verkkokaupat heitä myyvät. Olen kuitenkin itse todistanut niin että myös nikotiinittomalla versiolla saattaa lopettaa tupakoimisen totaalisesti. Nikotiinia sisältävän sähkötupakan tilaamiseen tarvitset lääkereseptin.

Sähkötupakka ei itseasiassa ole tupakkatuote, tämä ei sisällä tupakkaa. Katsotaan tässä nykyisin silti hieman käyttämisen perusteita. Sähkötupakan Akku: Aloituspakkauksen messissä tulee luonnollisestikin akkulaturi jolla saat ladata sähkötupakkasi akkuun virtaa. Ensimmäisellä latauskerralla suositellaan että annat akun latautua noin kymmenisen tuntia, vaan vastaisuudessa akun lataus kestää parista kolmeen tuntia.

Näkyvää höyryä syntyy sitä enemmän mitä pitempään laitteesta kerralla imaiset. Mikäli käyttämässäsi tankissa tai täyttönesteessä onkin nikotiinia sikäli tunnet myös kurkussasi tupakkamaisen ärsytyksen kun hengität savun kaltaista sisään. Voit käyttää sähkötupakkaa niin pitkään kuin akussa riittää virtaa vai ampullissa riittää liuosta. Ampullin voikin täyttää uudestaan erikseen myytävällä täyttönesteellä taikka vaihtaa tilalle uuden valmiiksi täytetyn.

Pullotetun täyttönesteen käyttäminen onkin varsin suositeltavaa mutta tämä tulee vahvasti edullisemmaksi kuin valmiiksi täytettyjen ampullien osto. Sähkötupakka on myös käytössä turvallisempi kuten perinteinen rööki silloin sitä ei sytytetä missään vaiheessa eivätkä palovaaraa oo. Sähkötupakasta syntyvästä höyrystä ei tule värjääntymis taikka haju-haittoja. Sähkötupakasta on nikotiinia sisältäviä sekä nikotiinittomia versioita.

Uloshengitetty vesihöyry on kuten savukkeiden savua, vain tämä ei haise pahalle. Lain mukaisesti sähkötupakkaa saattaa käyttää joissa vain, myös paikoissa joissa tupakointi onkin kielletty. Sytytystä lukuunottamatta käytetään kuten perinteistä röökiä. Sähkötupakka on ainut polttamisen lopettamiseen tarkoitettu keino minkä tarjoaa myöskin tupakoimisen tuntuman./ Kaiken tän myös sähkötupakointi on halvempaa kuin tupakanpoltto.

Sähkötupakka

Sähkötupakka onkin sähköinen härpäke, jonka mieltää tupakkaa, tuntuu savukkeelta sekä maistuu savukkeelle. Mutta se ei ole savuke vaan jotain huomattavasti parempaa. Sähkötupakka ei sisällä vaarallisia aineita ja se tulee käyttäjälleen merkittävästi edullisemmaksi kuten tavallinen tupakka. Sähkötupakkaa ei sytytetä, täten tämä ei myöskään tuota savua, tuhkaa taikka tumppeja.

Se koostuu kolmesta pääosasta, mitä ovatkin akku, tankki sekä höyrystäjä. Akku antaa sähkösavukkele virtaa. Savukkeen pidä sisällään on pieni patruuna, joka sisältää vettä, aromeita ja nikotiinia. Kun imet sähkötupakkaa, tankin vesi höyrystyy ja muodostaa täyteläistä vesihöyryä, minkä emuloi tupakan savua.

Sähkötupakka lahjoittaa todellisen tupakoinnin fiiliksen, Sähkötupakka saa aikaan aidon tupakoitsemisen tunteen. Vaikka tämä on sähköinen härpäke, onkin tämä suunniteltu mahdollisimman kevyeksi. Sähkötupakka muistuttaa ensivaikutelmaltaan sekä väriltään kessua. Sen päässä on pieni LED-valo, jonka markkeeraa savukkeen tulipäätä. Valo syttyy joka kerta kun sähkötupakkaa imutetaan.

Tapa ei ole kenties tämä tehokkain, vain on saletimmin avuksi sekä varsinkin parempi kuin ei mitään. Se puhdistus onkin sikäli päivänselvä tehdä, jotta ei ole huonompi idea ottaa tavaksi kuitenkin minkä ilta jättää lämmityselementti paperin päälle valumaan. Atomisaattorin saattaa puhdistaa myöskin puhaltamalla varovasti akkupäästä sisään. Tällöin atomisaattorista käy pihalle jokainen sinne jäänyt aine.

Tietysti paperia kandee täytyy alla mihin nikotiinimehut pääsevät valumaan. Muutaman puhalluksen päästä onkin hyvä taputella atomisaattoria silti talouspaperia vasten, tämä tehostaa nesteen valumista pihalle. Itse suosin manuaalista, silloin kun saa vähän ”esilämmitettyä” röökiä ennen imaisua. Myös automaattisella se kykenee vaan koen itse tämän helpommaksi nappikäytöllä.

Lähinnä tottumis- ja mielipideasia se onkin joka tapauksessa. Ideana esilämmityksessä onkin vähän ennen imaisua painaa jo savukkeet päälle, tällöin syöpäkääryleistä vaikuttaa tulevan paremmat savut. Esilämmityksen pituus onkin reippaan nopea, sekunnin kymmenyksistä sekuntiin. Oikea polttamistekniikka tulee voimakkaasti selväksi tupakoitsemisen myötä. Kuten monessa muussakin asiassa, myös sähkötupakoiden laaduissa sekä hinnoissa on huimia eroja.

Halvimmillaan laitteen voi ostaa muutamalla eurolla, vaan tällaisen laitteen käyttöikä ei usein oo kovinkaan iso. Normaalit sekä muuhunkin kuin testikäyttöön tarkoitettujen sähkötupakoiden hinnat vaihtelevat muutamasta kympistä joka kerta sataan euroon. Tarvitset laitteen lisäksi myöskin täyttönestettä. Nesteen hinnat vaihtelevat viidestä eurosta viiteentoista euroon.