Hypoxi sopii miehille

HYPOXI -PAINONPUDOTUKSEN TULOKSET Lopetin edellisen Hypoxi-sessioni näin 2 viikkoa sitten. Puvun 400 ilmakuplaa aktivoivat pintaverenkiertoa sekä vilkastuttavat aineenvaihduntaa, poistaen elimistöstä kuona-aineita sekä liuosta. Toiset olivat pieniä ja hoikkia, ja ottivat Hypoxia kiinteytyäkseen. Puvun ilmakuplat kohdistavat kehon ongelma-alueille vuoroin alipainetta sekä vuoroin ylipainetta.

Ali- ja ylipaine tehostavat polkemista. Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon HYPOXI-ohjaajan kanssa. Hypoxi -menetelmällä rasvaa palaa noin 500–1000 grammaa viikossa. Mikäli ongelma-alueesi on esimerkiksi reidet, pienenevät he HYPOXIn läpi kolme kertaa enemmän kuten tavallisella liikunnalla. Rasvanpolton optimoimiseksi leikattu alue ei saisi olla tulehdustilassa eivätkä sinulla tulisi olla kovia särkyjä.

Hypoxi sopii naisille

Voit nähdä ensimmäisiä muutoksia ihossa ja mitoissa jo muutaman kerran jälkeen. Tällaista mussutusta en tietenkin yleensä ottaen harrasta, vain joskus ainoastaan tekevät hyvää syödä herkkuja… Osoittautui jotta tämä ohjelma onkin kuten minua varten suunniteltu. Hypoxin läpi ongelmakohtien ympärysmitta vähenee kolme kertaa enemmän verrattuna vanhanaikaisen liikunnan avustuksella saavutettaviin tuloksiin. Sisäelinrasva enemmän sydän- ja verisuonisairauksien, metabolisen oireyhtymän sekä diabetes kaksi -tyypin riskiä.

Hoitohan perustuu vaihtelevan ilmanpaineen sekä matalasykkeisen liikunnan yhdistelmään. ) Laitteessa on integroitu kuntopyörä, missä harjoitellaan kevyellä vastuksella. Jo 5:nnen kerran päästä huomasin vahvasti muutosta. Erona tavanomaiseen ruokavalion sekä liikunnan yhdistelmällä saavutettavaan laihduttamiseen onkin, niin että rasva lähtee kohdennetusti. HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton lähes 70%:sesti toivotulle alueelle, alueen optimoidun verenkierron ansiosta.

Vacunaut-harjoitteluun tarvitset lenkkitossut tai toiset vastaavat tossut, mitkä soveltuvat reippaaseen kävelyyn. Myös monet fitness-urheilijat hyödyntävät Hypoxia, esim. kuluvan vuoden Fitnessmalli-voittaja Emmi Lehtomaa! www.hypoximeilahti.fi Hypoxi onkin siis kohdennettua rasvanpolttoa. Eli siis ekaksi juteltiin ja täytin lomakkeen joissa kyseltiin terveystilannetta sun muuta tärkeää. Hypoxi-valmentajaasi tapaat 2-3 kertaa viikossa Hypoxi-studiolla. Kuntosaliohjelma tehdään tarpeitasi vastaavaksi ja harjoittelua painotetaan ongelmakohtiin.

Mutta on syytä olla varuillaan – se voikin olla hyvin häiritsevää! Mieleni vaelsi pois treenistä useammin kuin kerran, sekä tipahdin pois maksimirasvanpolttoalueeltani, minkä tekevät koko treenistä ajanhukkaa. Istumme liian hitaita päiviä päätteen edessä tai teemme liian staattista työtä.

Hypoxi polttaa rasvaa

– Tärkeintä on syödä monesti pieniä annoksia, mies tietää. Hypoxi on turvallinen ja luonnonmukainen menetelmä rasvanpolttoon. Norbert Eggerin kehittämä. Hypoxin  avustuksella ongelmakohtien ympärysmitta vähenee kolme kertaa lisää verrattuna vanhanaikaisen liikunnan avustuksella saavutettaviin tuloksiin. Ja kuten missä tahansa hyvässä treeniohjelmassa, koko idea onkin, että syöt hyvin, rajoitat sokeria ja alkoholia, ja liikut ei-Hypoxi -päivinäsi.

Kenelle hypoxi auttaa?

Tehokkain yhdistelmä on se, niin että asiakas on ensin 15-25 minuuttia ihopuvun muokattavana ja liikkuu silloin puoli tuntia kuntopyörää muistuttavalla laitteella taikka juoksumatolla. Antaako Hypoxi mielestäsi hinnalleen hyvän vastineen? silloin kun onkin kyse hyvältä näyttämisestä tärkeässä tapahtumassa kuten häissäsi, olen sitä mieltä jotta Hypoxi lahjoittaa vailla muuta hyvän vastineen rahalle.

Voit ylläpitää saavuttamiasi tuloksia syömällä terveellisesti ja huolehtimalla riittävästä liikunnasta. Tämän 12 viikon jakson kuluessa liikuin myös 2 kertaa viikossa päivinä, jolloin itsellä ei ollut Hypoxi-sessiota, niin että painon putoaminen ois helpompaa. Laitetta käytetään myöskin lipodeman hoitoon.
Hypoxi ei ole pelkästään laihduttajan apu, sillä sitä saatetaan käyttää myöskin leikkauksen jälkeisenä kuntoutumismuotona sekä palautumiseen raskaiden liikuntasuoritusten päästä. Vaatekoon mainostetaan pienenevän jo viidessä viikossa. Käytössä onkin myöskin vannetta muistuttava esine, minkä liitetään pukuun lantion tasolla. Koska en usko poppakonsteihin, lupaudun toimituksen koekaniiniksi.

Minulta katosi yli 15-25 cm lantioni alueelta – Päivi Ovatko Hypoxin läpi saavutetut painonpudotustulokset pysyviä taikka pitkäkestoisia? Kuten kaikessa painonpudotuksessa, jospa alat jälleen syödä epäterveellisesti etkä treenaa, sikäli paino kertyy takaisin. Ali- sekä ylipaine tehostavat polkemista. Ja muistathan, niin että tässä siis on kysymys senttien pois kutistamisesta, lihasten kiinteyttämisestä, ja selluliitin vähentämisestä. Housut kaipaisivat pian jo kokoa 40. Jenkkakahvani oli totaalisesti poissa! Unelmani oli osoittaa fantastiselta hääpäivänäni, mutta en koskaan edes unelmoinut, että pukuani täytyisi muokata sikäli dramaattisesti.

Mikä Hypoxi on?

HYPOXI on käytännössä monilla olympia-tason joukkueilla sekä yksittäisillä huippu-urheilijoilla. Poljen kerrallaan ongelmitta 40 minuuttia pyörällä, joka onkin rakennettu totaalisen ilmatiiviin Hypoxi-koneen sisälle.