Kiinnostaako sähkötupakka?

Akusta virtansa saava atomisaattori atomisoi laitteen sisälle laitetun nikotiininesteen, jota laitteen käyttäjä hengittää keuhkoihinsa. Ongelma toisissa tuotteissa lie se, jotta käyttö ei muistuta ollenkaan tupakan polttoa. Nikotiininestettä voikin lisätä myöskin suoraan höyrystimeen sekä tavallaan säätää nikotiinipitoisuutta lennossa. Tupakoinnin tunne pystyy siis olla hyvin aito sekä yhtä nautinnollinen kuin klassinen sauhuttelu.

Etujärjestön mukaisesti 2,5 miljoonaa yhdysvaltalaista käytti viime vuonna sähkötupakkaa. Lain mukaisesti käyttäminen onkin vaikka laillista periaatteessa joissa vaan. Sittenpä nähdään, joka sähkötupakan kohtalo täällä on. Nitrosoamiinejen tason on myöskin huomautettu olevan samoja, kuin toisissa nikotiinikorvaushoidoissa (nikotiinipurkka yms). Yhden mallin hankinnassa ja tämän lisätarvikkeiden ostamisessa säästää varmemmin pitkän pennin, ainakin normaaliin tupakointiin nähden.

Poistaako sähkötupakka perinteisen röökin?

Voit käyttää sähkötupakkaa niin pitkään kuin akussa riittää virtaa taikka tankissa riittää liuosta. kasvaimia. Korkea hinta ei sentään aina meinaa parempaa laatua ja liikkeellä on joitain myyjiä jotka käyttävät hyväkseen ostajien epätietoisuutta uudesta laitteesta. Suosituimpia apukeinoja tupakoinnin lopettamiseen on nikotiinilaastarit sekä -purkat, joista tunnetuimpia tuotemerkkejä ovatkin Nicorette sekä Nicotinell.

Sähkötupakka / www.nicopoint.fi/ / ja röökaamisen lopettaminen

Tupakkayhtiöt sekä valtio häviävät miljoonien edestä rahaa, kun sähkötupakka yleistyy ja ihmiset lopettaa tupakoinnin vai vähentää tätä. Höyry ei jää tiloihin pitkiksi aikaa leijailemaan sikäli kuten savulla onkin tapana, ainoastaan se haihtuu nopeasti ilmaan. 1.1.2012 voimaantulleen lakipykälän mukaisesti tupakkatuotteiden sekä tupakan jäljitelmien esilläpito onkin kiellettyä. On vaikka selvää, niin että sähkötupakan aiheuttamat terveyshaitat ovatkin vaan muutaman prosentin röökin aiheuttamista haitoista.

Keneltä ostaa sähkötupakka?

Lisäksi suosittelen ostamaan kaupasta joka on suomeksi siinä näistä kaupoista voi melkein aina myös suomenkielistä hyötyä tarvitaessa sähkötupakan käyttöön, ja melkein aina myöskin mahdolliset huolto sekä takuu asiat pyritään hoitaa suomeksi. Säädettävän jännitteen akkurunkoja käsitettiin olevan saatavana jo vuosi silloin, kun siirryin piipun polttamisesta höyrystämiseen.

Kokeile oma suosikkisi. silloin kun patteri onkin ladattu voit kombinoi siihen atomisaattorin ja nestepatruunan. Helpoimmillaankin pitää ladata akkua lähes päivittäin, ja tilata tarvikkeita ulkomailta.