Hypoxi polttaa rasvaa

– Tärkeintä on syödä monesti pieniä annoksia, mies tietää. Hypoxi on turvallinen ja luonnonmukainen menetelmä rasvanpolttoon. Norbert Eggerin kehittämä. Hypoxin  avustuksella ongelmakohtien ympärysmitta vähenee kolme kertaa lisää verrattuna vanhanaikaisen liikunnan avustuksella saavutettaviin tuloksiin. Ja kuten missä tahansa hyvässä treeniohjelmassa, koko idea onkin, että syöt hyvin, rajoitat sokeria ja alkoholia, ja liikut ei-Hypoxi -päivinäsi.

Kenelle hypoxi auttaa?

Tehokkain yhdistelmä on se, niin että asiakas on ensin 15-25 minuuttia ihopuvun muokattavana ja liikkuu silloin puoli tuntia kuntopyörää muistuttavalla laitteella taikka juoksumatolla. Antaako Hypoxi mielestäsi hinnalleen hyvän vastineen? silloin kun onkin kyse hyvältä näyttämisestä tärkeässä tapahtumassa kuten häissäsi, olen sitä mieltä jotta Hypoxi lahjoittaa vailla muuta hyvän vastineen rahalle.

Voit ylläpitää saavuttamiasi tuloksia syömällä terveellisesti ja huolehtimalla riittävästä liikunnasta. Tämän 12 viikon jakson kuluessa liikuin myös 2 kertaa viikossa päivinä, jolloin itsellä ei ollut Hypoxi-sessiota, niin että painon putoaminen ois helpompaa. Laitetta käytetään myöskin lipodeman hoitoon.
Hypoxi ei ole pelkästään laihduttajan apu, sillä sitä saatetaan käyttää myöskin leikkauksen jälkeisenä kuntoutumismuotona sekä palautumiseen raskaiden liikuntasuoritusten päästä. Vaatekoon mainostetaan pienenevän jo viidessä viikossa. Käytössä onkin myöskin vannetta muistuttava esine, minkä liitetään pukuun lantion tasolla. Koska en usko poppakonsteihin, lupaudun toimituksen koekaniiniksi.

Minulta katosi yli 15-25 cm lantioni alueelta – Päivi Ovatko Hypoxin läpi saavutetut painonpudotustulokset pysyviä taikka pitkäkestoisia? Kuten kaikessa painonpudotuksessa, jospa alat jälleen syödä epäterveellisesti etkä treenaa, sikäli paino kertyy takaisin. Ali- sekä ylipaine tehostavat polkemista. Ja muistathan, niin että tässä siis on kysymys senttien pois kutistamisesta, lihasten kiinteyttämisestä, ja selluliitin vähentämisestä. Housut kaipaisivat pian jo kokoa 40. Jenkkakahvani oli totaalisesti poissa! Unelmani oli osoittaa fantastiselta hääpäivänäni, mutta en koskaan edes unelmoinut, että pukuani täytyisi muokata sikäli dramaattisesti.

Mikä Hypoxi on?

HYPOXI on käytännössä monilla olympia-tason joukkueilla sekä yksittäisillä huippu-urheilijoilla. Poljen kerrallaan ongelmitta 40 minuuttia pyörällä, joka onkin rakennettu totaalisen ilmatiiviin Hypoxi-koneen sisälle.