Tabletit ovat käteviä

Tablettia voi käyttää seisaaltaan. Kukapa meistä ei välillä olisi seisonut läppäri auki lumisateessa – tabletin kanssa ahdistaa merkittävästi vähemmän. Karttana tämä on ylivertainen, vaan myöskin vähänkin pidemmän jonottamisen kuluessa sen nappaa mieluusti olkalaukustaan.
Tabletti ei hurise eikä kuumene. Läppärin kanssa ei tartte kauaa sängyssä viettää aikaisemmin kuten tuuletin alkaa pitää meteliä. Hiljainen nöyrästi palveleva tabletti ei tunnu samalla tapaa tekniseltä rakkineelta kuin tietokone. Kunhan on sekä toimii vaan.

Edulliset nettilaudat!

Aikaisempaa edullisemmat nettilaudat ovat nyt kaikkien valmistajien agendalla. Edullisella laitteella on mahdollista saavuttaa hurjia myyntilukuja, jonka nostaa tuottajien kiinnostusta laiteluokkaa kohtaan. Verkkolehti Digitimesin mukaan seitsemän tuuman tabletteja on mahdollista kaupata alle 150 dollarin hintaan. Lehti perustaa väitteensä taiwanilaisen TrendForcen analyysiin, minkä mukaan tunnetutkin tuottajat voivat rakentaa edullisia tabletteja karsimalla komponenttikuluista. Paras säästökohde on tabletin paneeli, mikä vastaa usein jopa 35 prosentista tuotteen valmistuskuluja.
Paneelihinnasta voidaan säästää pienillä muutoksilla tuntuva lohko. Vaihtamalla seitsemän tuuman FFS-paneelin samaan TN-tekniikkaa käyttävään lcd-näyttöön saatetaan kustannuksia Trendforcen mukaan pudottaa melkein 50 prosentilla.