Sähkötupakka – Sähköinen rööki

Käyttäjälle on mukavaa, kun sähkötupakointia varten ei tarvitse lähteä ulos taikka erityisiin tupakkakoppeihin. E-neste on myös täysin vaaratonta keholle, siinä tämä pitää sisällään veden lisäksi usein kahta eri sidonnaisainetta mitkä vaikuttavat vesihöyryn koostumukseen, vaan mitä käytetään myös laajasti perinteisellä elintarvike-alalla.

Höyrystimien suurin ongelma onkin mielestäni ollu tämä, jotta ne vuotavat. Samalla käsitellään erillisenä kysymyksenä Suomessakin keskustelua herättäneen sähkötupakan myyntiä. Minä en ymmärrä tämän lisäksi nikotiininesteiden kieltoa. Eikä sekään tuota vesikeuhkoa! Elektronisesti toimiva “tupakka”, tunnettu myöskin nimillä Sähkötupakka vai sähkötupakka, tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle tupakoinnille sekä muille nikotiinituotteille.

Sähkötupakka hinta

Kannattaa siis joka kerta varmistaa, onko sähkötupakan polttaminen sallittua ja sanoa kanssaolijoille, mistä onkin kysymys. Toisinaan nikotiinittomista laitteista onkin löytynyt nikotiinia. ( http://www.nicopoint.com) . Sähkötupakan ampullin pystyy täyttää uudella nesteellä jahka edellinen loppuu. Se tuoksui mansikalta eivätkä pinttynyt vaatteisiin tai hiuksiin. Sähkötupakka on klassista röökaamista merkittävästi terveellisempi vaihtoehto. Välihuomautuksena, niin että itse olen tupakoinut jo useita vuosia, lähemmäs 8 vuotta.

/ www.nicopoint.com /
Sähkötupakka nimensä mukaisesti toimii sähköllä täten tupakassa onkin akku. Lähes jokainen tupakoitsija sairastuu krooniseen keuhkoputkentulehdukseen. Mausteista minun neuvoni onkin, osta valmiiksi maustettuja mahdollisimman vahvoja nesteitä, ne on vastaavalta valmistajalta enimmäkseen yhtä hintavia kuten maustamattomat vai muut maustetut. Joo, kyseessä onkin vaan markkinointikielto, mutta kun asiaa tutkastelee tarkemmin, tunnistaa että voitaisiin yhtälailla puhua myyntikiellosta.

Jos kärsivällisyytesi riittää tutkimaan vaihtoehtoja huolella sekä olet vakuuttunut niin että tupakoinnin tahdot lopettaa sikäli kalliimman modin hankkiminen ensimmäiseksi laitteeksi ei ole välttämättä huono idea. Yhdysvalloista sekä Kiinasta voi tilata sähkötupakkatarvikkeita, vain ei nikotiinia sisällään pitäviä tuotteita.

Sähkötupakka – vaara vai apukeino?

Sähkötupakka koostuu normaalisti kolmesta eri osasta. Jos nikotiinia onkin tietyn rajan yli, sen takia tarvitaan lääkelain mukainen lupa. Sähkötupakan kuumeneva määrä elikkä höyrystin onkin enimmäkseen heikoin lenkki, näille luvataan n. Sen idea on nerokas: Käyttäjä ei lopeta nikotiinin käyttöä. 1.1.2012 voimaantulleen lakipykälän mukaan tupakkatuotteiden sekä savukkeiden jäljitelmien esilläpito onkin kiellettyä. Muutamassa viikossa tupakoinnin haittavaikutukset, kuin tupakkayskä sekä tupakanhaju asusteissa, hävisivät.

Kenenkään jonka ei entuudestaan polta, ei täytyisi käyttää laitetta. Lähes kaikki tupakoitsija sairastuu krooniseen keuhkoputkentulehdukseen. TSNA-aineita onkin korkeimmillaan löytynyt näin 8,2 ng/g, kun normaalissa nikotiinilaastarissa noita aineita on 8.0ng/g. Helmikuussa 2011 Tulli otti haltuun sähkötupakkatilauksen, jonka johti Suomen ensimmäiseen sähkötupakkaoikeudenkäyntiin.

www.nicopoint.fi>Sähkötupakka ei liene juurikaan haitallinen

Tuotetta ei oikeastaan mainosteta mitenkään tupakoinnin vähentämiseen hyödyllisenä laitteena, mutta tän terveydelliset vaikutukset normaaliin tupakkaan ovatkin vaikka huomattavia. Nesteiden alkuperää sekä valmistusta ei toistaiseksi nykyään valvota, täten näiden sisällöstä ei oo tarkkaa informaatiota, ja useat nikotiinittomat nesteet saattavat muutamissa tapauksissa sisältää nikotiinia.

Yhden mallin hankinnassa sekä tän lisätarvikkeiden ostamisessa säästää varmasti pitkän pennin, ainakin normaaliin tupakointiin nähden. Tupakassa on yli 40 kuuluisaa karsinogeenia (syöpää aiheuttavia aineta). Sähkötupakkaa imettäessä tulle höyryä, minkä näköisversioi erehdyttävästi savua, vaan ei tuoksu pahalle.

Koska sähkötupakkavalmisteilla ei oo kotimaassa myyntilupaa, lääkkeen kulutukseen luovuttamisen käy käydä Fimean myöntämällä erityisluvalla. Sähkötupakointi vaatii väistämättä enemmän näpräämistä. Lisäksi Sähkötupakan käytöstä vapautuu tapaisia, mikä sisältämistä ainesosista ei Valviralla ole tietoa.

siitä, että sähkötupakka aiheutaisi vettä keuhkoihin. Europarlamentaarikko Satu Hassi (vihr.) kirjoittaa Puheenvuoron blogissaan, että parlamentin ympäristö- sekä kansanterveysvaliokunta ENVI esittää nikotiinia sisältävän sähkötupakan kaupan sääntelyä nikotiinipurukumin tapaan. Ei oo tietoa siitä, jota sähkötupakasta hengitettävät liuokset sisällään pitävät. Propyleeniglykolin käyttö höyrystettynä on vielä tutkimuksen alla oleva juttu, vain alustavat tulokset ovat verrattain lupaavia ja mitään haittaa ei oo oikeastaan tullut toteen.

Terveysvaroitusten on peitettävä 65 prosenttia pakkauksesta. Tämän päätöksen johdosta henkilön kauppansa ajautui konkurssiin. silloin kun onkin päässyt alkuun vailla ongelmia, voikin jo saman tien alkaa halutessaan säätämään polttelutuntua useanlaisilla nesteillä sekä muuttelemalla (modaamalla) kessua useanlaisilla osilla, kuin siirtymällä atomisaattoria jne.