Tutkittu sähkötupakka

Eikö tupaakkaa ole tutkittu? Ja eikö rööki tapa valtavasti suomalaisia vuosittain? Ja eikö kessu juuri oo se pahe, joka Suomalaisia tappaa vuositasolla ja tuottaa he miljardikustannukset? Minkä vaihtoehdon sähkötupakka antaa? Sähkötupakka ei varmasti ole yhtä myrkyllinen kuten rööki. Sähkötupakkaa ei sytytetä, elikkä tämä ei tämän lisäksi aiheuta savua, tuhkaa tai tumppeja. Nestesäiliö täytetään haluntunlaisella nesteellä, vaihtoehtoina onkin monia eri makuja, joita saa myöskin nikotiinittomina.

Sähkötupakan muodostama höyry taas näyttää käytössä samankaltaiselta kuten tavallisen röökin muodostama savu, elikkä isoin prosenttimäärä ihmisistä ei huomaa mitään eroa sähkötupakan ja peinteisen röökin käytössä.

Savukkeen paksuisten akkujen varaus on tyypillisesti noin 200 mAh. Sähkötupakkanesteissä käytettävät aromit ovat tuotettu syötäväksi. polyfill) jonka kostutetaan e-nesteellä sekä tän päästä tämä onkin jälleen käyttövalmis. Puhutaanpa hetki nikotiinista.

Sähkötupakan käyttäminen näköisversioi paljon röökaamista, mikä johdosta sen käyttämisen salliminen sisätiloissa voi aiheuttaa hämmennystä tiloissa oleskelevien keskuudessa. Sähkötupakka tulee ajan mittaan todella huomattavasti edullisemmaksi kuin tavallinen kessuttelu. Sähkötupakkatuotteita on eri sorttisia sekä näiden osat ja toiminta saattaa vähän erota toisistaan. Jos sähkötupakassasi ei näy mitään nappia, sinulla on automaattinen malli.

Tottakai mukaisesti mahtuu yleensä viallisia maanantaikappaleita vai tuotteita mitkä eivät henkilön omia mieltymyksiä vastaa ja noista syntyy satunnaisia negatiivisia mielipiteitä. Kannattaa lukea isompi määrä Sähkötupakan Tilaamisesta Suomeen sekä tuolta löydät myöskin parhaan nettikaupan josta saat tosiaan e-savukkeita ja niihin liittyviä tarvikkeita ostaa.

Käytännössä hyvät akut ovatkin tyypiltään litium-akkuja (li-ion) eli samoja kuin esim. kännyköissä käytettävät. Sähkötupakan akut eivät kestä ikuisesti ja yleensä mutta jolloin (ei melkein aina kuitenkaan hyvin usein) teidän joutuu vaihtaa patteri uuteen. Myös sähkötupakoista onkin olemassa eri valmistajilla omia mallejaan, mistä eräät toimivat manuaalisesti (nappia onkin painettava) ja eräät automaattisesti imettäessä.