Autokamera FullHD

autokameran voi laittaa kuvaamaan automaattisesti, kun siihen kytketään virrat päälle, vai stten kuvauksessa pyritään hyödyntää autokameran liiketunnistusta, jolloin kuvaus rupee kun autolla lähdetään liikkeelle. Kameran linssin avustuksella todellisuus pystyy myöskin vääristyä. Kuvattavilla onkin oikeus tietää autokameravalvonnasta. Full HD -tasoisten videokameroiden tallenteista erottaa jopa edellä ajavien rekisterinumerot.

/ autokamerakauppa.fi/ / >Autokamera 2.5 tuuman LCD näytöllä

Suomi ei onneksi vielä oo tässä siis suhteessa amerikkalaistunut, elikkä tärkeä todiste jätettäisiin automaattisesti huomiotta vaan sen takia niin että sitä hankittaessa on tapahtunut jokin muotovirhe. Videotallenne pelasti moskovalaisen Anna Ahmetshinan sakoilta kolaritilanteessa, jossa turvallisuuspalvelun virkamies pamautti VIP-autollaan Ahmetshinan auton kylkeen Moskovan kehätiellä.

Oheisista kuvista ensimmäinen paljastaa, minne kätkin autokameran sähköjohdon, sekä jälkimmäinen lopputuloksen, missä sähköjohto ei ole missään kohdassa häiritsevästi näkyvissä. Tossa venäläisvalmisteisella (kromax) autokameralla otettu pätkä äskeisestä jännittävästä tilanteesta. Tiedän tapauksia missä on henkilöauto tuomittu maksajaksi kun videolta näkyy kuinka jokainen oikein kävi.

Mikäli olen oikein ymmärtänyt, sikäli Suomessa kaikki todisteet käy kun asioita tutkitaan. Automaattiset infrapunaledit mahdollistavat melkein pimeällä kuvaamisen. Videoita pystyy digitaalisesti käsittelemään sekä poliisin pitäisi pystyä ensin varmistamaan tallenteen aitous. Näyttö kääntyy 270 astetta ja se saatetaan kääntää kiinni, kun näytölle ei oo käyttöä.

Helposti säädettävän telineen ansiosta löydät hyvän kuvauskulman. Sen myös, että takanatulijat on autokameran nähdessään kiltimpiä sikäli olenkin ymmärtänyt, joista moottoriteillä tyhjästä perään ilmestyvät kaahaajat saapuvat. Niitä eivät koske samat säännöt kuten normaaleja autoilijoita, Orel vahvistaa. Tietenkin, jospa jotakin sattuu, missä henkilö onkin syyllinen, ei hän varmaan puhuisi autokamerasta mitään. Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio kuulee ensimmäistä kertaa kuljettajien omista kameroista.

Ilman videota minut ois luultavasti todettu syylliseksi, mutta toinen auto käsitettiin olevan VIP-auto, Ahmetshina arvelee. Bussiyhtiöillä onkin oikeus kuvata bussin sisätiloja, koska perusteluna on turvallisuuden parantaminen.